Academica by UTG RESEPRODUKTION

Vill du lära dig mer om kulturhistoria, religion, konst och trädgårdsdesign? Har du drömt om att få komma till ett resmål och ha med dig en större förståelse för vad du ser?

ACADEMICA by UTG RESEPRODUKTION är ett forum för studier i världsomspännande ämnen såsom konsthistoria, historia, arkeologi, design, trädgårdshistoria. Våra kurslärare är också gruppens ciceroner på plats ute i världen.

Skräddarsydda program På uppdrag arrangerar vi även skräddarsydda kurser, föreläsningar och resor för grupper som vill specialstudera olika länder, teman och historiska perioder. Att skräddarsy fordrar lite mer av oss som arrangörer, men din tillfredsställelse är värd satsningen. När du deltagit i våra arrangemang vill vi att du inspireras till fortsatta kulturella möten med oss!

ACADEMICA by UTG RESEPRODUKTION är en del av resekoncernen Unlimited Travel Group, idag ett av Sveriges största reseföretag.

Alla reseföretag inom Unlimited Travel Group är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och ställer givetvis nödvändiga resegarantier enligt resegarantilagen. Det innebär att dina pengar är skyddade från din första inbetalning till dess att resan är helt genomförd.

Välkommen till ACADEMICA by UTGRESEPRODUKTION


Artillerigatan 42
11445 Stockholm
Sweden
Tel: +46(0)8 12052500
Mejl: info@utgreseproduktion.se
anna@utgreseproduktion.se
www.utgreseproduktion.se